Samsung Gear S2'yi duyurdu

samsung-gear-s2Samsung akıllı saat segmenti ailesinin yeni üyesi Gear S2'nin resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung, Ağustos sonunda Gear S2'nin ilk videosunu yayınlamıştı. Akıllı saat önceki Gear modellerine nazaran biraz daha yuvarlaksı hatlara sahip ve tasarım olarak da dışarıdan klasik bir saate önceki modellerden daha çok benziyor. Gear S2'nin sağ tarafında ise ürünü kontrol etmek için iki buton yer alıyor. 3 Eylül'de Berlin'de kapılarını açacak olan IFA 2015'de cihazın görücüye çıkması da bekleniyor.

Samsung'un önceki Gear modellerinde de kullandığı Tizen OS işletim sistemini kullanacak olan Gear S2'nin getirdiği bazı yenilikler de mevcut. Gelen önemli özelliklerden birisi artık Gear S2'nin NFC ile ödeme yapabilecek olması. Samsung Gear S2'nin Android Pay ile arasının iyi olacağı daha şimdiden belli diyebiliriz.

Gear S2 kablosuz teknolojiler konusunda da vaatleri var, bunlardan birisi de e-SIM özelliğini barındırması. Böylece Gear S2'iniz, telefonunuzdan uzakta olsa bile Gear S2 üstünden telefon görüşmesi ya da mesajlaşmam mümkün olacak.

Kablosuz olarak şarj edilebilen Gear S2, 360x360 çözünürlükte 1.2 inç boyutunda yuvarlak bir ekrana sahip. 11.4 milimetre incelikte olan Gear S2'nin optimize edilmiş 1Ghz'lik dual core işlemciyle iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Gear S2'nin kesin çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili ise henüz kesin bir bilgi verilmiş değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.