LinkedIn kendi anlık mesajlaşma özelliğini kullanıma açtı

LinkedIn kendi anlık mesajlaşma özelliğini kullanıma açtı

LinkedIn kendi anlık mesajlaşma servisini geliştirdiğini duyurdu. Diğer sosyal ağlarla karşılaştırdığımızda LinkedIn'in anlık mesajlaşma konusunda geç kaldığı yorumları yapılsa da, şirket kullanıcıların etkileşiminin yeni servisle büyük ölçüde artacağına inanıyor.

Şirketin geliştirdiği servisle kullanıcılar birbirleriyle teke tek mesajlaşabildiği gibi dilerlese grup sohbeti de yapabiliyorlar. Anlık mesajlaşma ekranının tasarımı oldukça sade ve kullanışlı görünüyor. LinkedIn, bu tasarımla kullanıcıların mesajlaşma anında kendilerini ilgilendiren bölüme ve mesajlaşmanın en başına hızlıca erişebildiğini belirtiyor. Kullanıcılar anlık mesajlaşma sırasında emoji, GIF ve görsel kullanabiliyor, birbirlerine döküman gönderebiliyor. LinkedIn özellikle GIF ve emojilerin de kullanıcılar arası etkileşimi artırmada çok etkili olacağını düşündüğünü ayrıca vurgulamış.

linkedin-anlik-mesajlasma

Şu an için yalnızca LinkedIn'i İngilizce olarak kullanan kullanıcılara iOS, Android ve masaüstü versiyonlarında açılan servis, yakın zamanda diğer dillere de gelecek. Önceden InMail servisi ve özel mesajla kullanıcıların birbiriyle iletişim kurmasına olanak sağlayan şirket yeni servisle kullacıların profesyonel iletişimini daha hızlı ve verimli yürütebileceğine inandığını da ekliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.