Coin 2.0, NFC özelliğiyle duyuruldu

Bundan 2 yıl kadar önce tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kart çatısı altında toplamayı hedefleyen girişim Coin, 2014 yılında 15,5 milyon dolar yatırım almış ve Ağustos 2014'de ise 2015'e ertelendiğini açıklamıştı.
Coin 2.0, NFC özelliğiyle duyuruldu

coin-2Bundan 2 yıl kadar önce tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kart çatısı altında toplamayı hedefleyen girişim Coin, 2014 yılında 15,5 milyon dolar yatırım almış ve Ağustos 2014'de ise 2015'e ertelendiğini açıklamıştı.

Coin, tamamlanan bir ürün olmasına rağmen girişimin tam anlamıyla hizmet vermesi için üstüne geliştirmeler yapılmaya sürekli devam edildi ve test aşaması sürdürüldü. Sonunda beklenen an geldi ve Coin, kendi blogu üstünden yaptığı duyuruyla Coin 2.0'ı tanıttı.

Daha önce Coin alan müşteriler ve siparişlerini vererek Coin ürününün gelmesini bekleyen kullanıcılar, ücretsiz olarak Coin 2.0'a yükseltme alacak. Yeni Coin sahipleri ücretsiz yükseltmeden yararlanarak Coin 2.0'a bedavaya sahip olacaklar. Coin'in iOS ve Android uygulamaları da Coin 2.0 için hazır olacak. Coin'i yeni edinecek olan müşterilerin ise Coin 2.0'ı 2016 ilk çeyreğine dek beklemesi geleceklerini belirtelim.

Coin 2.0'ın en önemli özelliği artık NFC ile ödeme özelliğini de destekliyor oluşu. Bununla birlikte Coin 2.0 artık daha kaliteli, daha güçlü bir yapıda ve üstündeki minik ekran daha hızlı çalışıyor. Teknik yönden de geliştirilen donanım, ilk Coin versiyonundan da yüzde 8 daha ince olarak dizayn edilmiş. Coin 2.0'ı tanıtan video içeriği hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.