TechCrunch Disrupt London'da Avrupalı girişimler sahneye çıkacak [İndirim kodu]

TechCrunch Disrupt London'da Avrupalı girişimler sahneye çıkacak [İndirim kodu]

TechCrunch'ın bu sene Disrupt London 2015 etkinliğiyle Avrupa'ya çıkarma yapmaya hazırlandığını ve hem Avrupa hem de MENA bölgesindeki girişimcileri bir araya getirmek istediğini paylaşmıştık. Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz etkinlikle ilgili güzel bir haberi daha sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle kısa bir kaç bilgi vermek gerekirse; 7-8 Aralık tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek olan etkinlik Disrupt Europe'un devamı olarak kabul ediliyor. Avrupa ve çevre kıtalardan yatırımcıları ve girişimcileri ağırlayacak olan etkinlik, girişimcilik yarışması Startup Battlefield, girişimciler için bir podyum niteliğindeki Startup Alley ve yazılımcılar için Hackathon programlarıyla yoğun bir içerik sunuyor.

Daha önce paylaştığımız gibi bu sene Webrazzi Arena‘nın kazanı Londra’daki Startup Battlefield’a katılma hakkı elde edecek. Ama kazanamayanlar da Webrazzi@TCDisruptSF kodunu kullanarak bir günlük (8 Aralık) Startup Alley masası için kişi başı 100 sterlin (en az 2 kişilik bilet) indirim avantajından faydalanabilecek. Bunun için direkt şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bu sene Techcrunch Disrupt London'da Niklas Östberg (Delivery Hero) ve Oliver Samwer (Rocket Internet) gibi Avrupa'nın en gözde internet şirketlerinin CEO'larının yer alacağını da paylaşmadan geçmeyelim.

TechCrunch Disrupt SanFrancisco ise bu sene 21-23 Eylül’de düzenlenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.