Flipboard yeni video reklam formatı Cinema Loop'u tanıttı

Flipboard yeni video reklam formatı Cinema Loop'u tanıttı

Geçen yıl markalar için video reklam servisini yayına alan Flipboard dün yaptığı duyuruyla "Cinema Loop" olarak adlandırdığı yeni video reklam formatını tanıttı.

Twitter ve Facebook'un kullandıklarından çok da farklı görünmeyen yeni video reklam formatında reklamlar 3 ile 8 saniye arasında sürecek.

Platform üzerinde yayınlanacak videoların TV'lerde yayınlanan videolarla aynı görsel kaliteye sahip olması da bir diğer şart. Kullanıcının giriş yaptığı içerik sayfasında video varsa otomatik olarak oynamaya başlayacak ancak kullanıcı üzerine gelmediği sürece sesi duyulmayacak. Bu yönüyle Twitter ve Facebook'un şu anki video yapısına benzeyen yeni video reklam içeriğinin kısa olmasının sebebiyse kullanıcıların videoya tıklayarak orijinal halini izlemeye gitmesinin istenmesi.

Video kalitesiyle markaların TV bütçesi içerisinden pay kapmak isteyen Flipboard diğer yandan kullanıcıları uzun ve atlanamayan reklamlarla sıkmak da istemiyor. Geçtiğimiz yıl yayınladığı video reklam formatının açılışını Gucci, Sony Pictures ve Woodford Reserve gibi ünlü markalarla yapan Flipboard, Cinme Loop'un da açılışını mobil oyun Game of War ile yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.