Swarm 3.0 sürümü yayınlandı

Foursquare, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yayınladığı Swarm'un o tarihten bu yana gelen en kapsamlı güncellemelerden biriyle 3.0 sürümünü yayınladı. Daha fazla oyunlaştırma özelliği eklemeye devam eden Swarm'un 3.0 sürümü, "Şimdi Burada" ve geliştirilen diğer özelliklerle sosyal yönünü vurguluyor.

Check-in yaparak sticker kazanmak ve Valilik'in ardından, Swarm 3.0 ile uygulamaya üçüncü bir oyun eklendi. Kullanıcıların tüm Swarm ağıyla yarıştığı Valilik'ten farklı olarak, sadece kendi arkadaşlarıyla yarıştığı Skor Tablosunu ekleyen Swarm, her check-in'de üst sıralara çıkmalarını sağlayan puanlar kazandırıyor. Puanların ilerleyen dönemde promosyon ve ödüllere dönüşebileceğinin işaretini veren Swarm, 3.0 sürümüyle her check-in’de kullanıcılara daha da akıllı veriler gösterme iddiasında.

swarm 2

Swarm 3.0 ile birlikte eklenen “Şimdi Burada” özelliğiyse kullanıcıların bir yere check-in olduğunda orada başka kimlerin olduğunu daha kolay ve hızlı bir şekilde görmelerini sağlıyor. Uygulamanın sosyal yönüyle ilgili diğer düzenlemelerse yakınızdaki ve dünya çapındaki arkadaşlarınızın tek bir sekmede birleştirilmesi. Buna ek olarak yeni uygulama mesaj ve bildirimleri de birleştiriyor.

Swarm, bir mobil oyun ve bir sosyal uygulama çizgisinde devam eden gelişmesini 3.0 sürümünde başarılı bir şekilde devam ettiriyor denilebilir.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.