Amerika'nın en önemli melek yatırımcılarından Gil Penchina, Webrazzi Summit 2015'te!

Amerika'nın en önemli melek yatırımcılarından Gil Penchina, Webrazzi Summit 2015'te!

21-22 Ekim tarihlerinde, bu sene ilk kez 2 gün boyunca sürecek olan Webrazzi Summit 2015'in iddialı konuşmacılarından biri de Gil Penchina oldu. Kendisinin Webrazzi Summit 2015 katılımı kesinleşir kesinleşmez size de haber vermek istedik. :)

LinkedIn, PayPal, AngelList ve Indiegogo gibi değerli şirketlerin melek yatırımcısı olan Gil Penchina'nın internet yatırımcılığı öncesindeki kariyerine baktığımızda da eBay şirketinde önemli görevler aldığını görüyoruz.

Geçmişte eBay'in uluslararası operasyonlarından sorumlu olarak çalışan Gil, ayrıca Wikia.com'da da CEO olarak bulunmuş. Gil Penchina Wikia.com'dan sonraysa adını en çok duyuracağı internet yatırımcılığına adım atmış.

Kuşkusuz Angel.co'yu takip eden ve dünyaya açılma noktasında yüksek standartlarda melek yatırımcılardan yatırım beklentisi olan girişimciler için Gil Penchina dinlenmesi ve tanışılması gereken en kritik isimlerden bir tanesi olacaktır. Webrazzi Summit 2015 katılımcısı olarak 2 gün boyunca Gil Penchina'yı konferans alanında 'yakalayıp' kendisiyle tanışma ve sohbet etme şansı bulabilirsiniz.

Son olarak; Gil Penchina'yı daha yakından tanımak isteyenler geçen sene San Francisco'da gerçekleşen TechCrunch Disrupt'ta Gil Penchina'nın TechCrunch kurucusu Michael Arrington ve AngelList kurucu Naval Ravikant ile yaptığı söyleşiyi izleyebilirler.

Gil Penchina AngelList kurucu ortağı  Naval Ravikant ile
Gil Penchina ile AngelList kurucu ortağı Naval Ravikant (sağda)

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.