Webrazzi Summit 2015 sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2015 sponsorlarına teşekkürler!

Bu sene ilk kez 2 gün olarak düzenlenecek olan Webrazzi Summit için geri sayım başladı!

21-22 Ekim'de Türkiye ile yakın coğrafyanın internet, teknoloji ve girişimcilik sektörleri Webrazzi Summit 2015'te bir araya gelecek. İçerisinde Webrazzi Arena ve Startup Lounge gibi girişimcileri heyecanlandıracak organizasyonlar da bulunduran Webrazzi Summit 2015'in şu ana kadar açıklanan konuşmacıları da dikkat çekiyor. Bu yazımızda da Webrazzi Summit 2015 sponsorlarını size tanıtıp kendilerine teşekkür etmek istiyoruz.

Webrazzi Summit 2015’in Elmas sponsorları geçen yıl da olduğu gibi Markafoni ve Turkcell oldular. Platin sponsorlarımız Borsa İstanbul Özel Pazarmynet, PayURadore ve TEB, Altın Sponsorlarımız Amazon Web Services, Angelfish, BukoliCrenvoİK, EnUygun.comGenesys, IBM, incir.com, ininalmetrics34 ve Rich RelevanceObase, Gümüş sponsorlarımız ise Admitad.comDigitouch, iyzicoKariyer.net ve Kliksa.com, medya sponsorlarımız arabnet, Arctic Startup, DigitalAgeForbes, MediaCatSözcüReuters, Startup Dergisi, TechCrunch ve Wamda, destekleyenler ise Blogelli ve GittiGidiyor oldular. Tüm sponsorlarımıza konferansa verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Siz de Webrazzi Summit 2015 sponsorları arasında yer almak istiyorsanız bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

summit-sponsorlari

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.