Wildcard haber okuma uygulaması yenilendi

Geçtiğimiz yıl ilk kez uygulama mağazalarında yerini alan ve internetteki haber içeriğini "kartlar" formatında dijital olarak uygulamanızın içinde getiren Wildcard uygulaması, ikinci versiyonunu yayınladı.

Wildcard'ın piyasaya çıktığında ilk amacı, haberleri birer dijital kartlar haline getirerek uygulama içerisinde oldukça kolay okunabilmesi, hızlı gündemi kolay takip edilmesi ve elbette kolay içerik tüketimi idi. Facebook'un da bu alanda Instant Articles gibi girişimleri bulunduğunu söylersek, bu tarz haber uygulamalarının bu yıl gündemi çokça meşgul etmesi de işin geleceğinin olduğunu gösteriyor.

Wildcard ilk versiyonunda mobil ticareti destekleyen özellikler de bulunmasına rağmen, şirketin kullanıcı deneyiminden sorumlu VP'si Khoi Vinh'e göre bu uygulama içinde hiçbir zaman kullanılan bir özellik olmadı. Şimdi ise uygulama kendine has özelliklerine geri dönmüş, içeriğe odaklanmış bir halde karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte haberleri kişiselleştirme gibi fonksiyonlar da Wildcard 2.0 ile uygulamaya eklenmiş.

Wildcard'da haberleri çevrimdışı olduğunuzda da okuyabileceğiniz özellikler bulunuyor. Bugüne dek pek çok haber uygulaması rakibi aldığı yatırımlara rağmen ayakta duramamasına rağmen, Wildcard bir şekilde relansmanını gerçekleştirmiş oldu. Pivot eden uygulama her ne kadar aynı işe odaklanıyor olsa da artık işin merkezine haberleri almış durumda. Şimdilik sadece iOS versiyonu bulunan Wildcard bakalım başarıyı elde edebilecek mi?

wildcard-obama

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.