Japonya merkezli online İngilizce öğrenme girişimi Engoo Türkiye'ye açıldı

Japonya merkezli online İngilizce öğrenme girişimi Engoo Türkiye'ye açıldı

Küresel hedefli online dil öğrenme girişimlerinin Türkiye'ye açılma trendi, bu kez Japonya'dan bir şirketle devam ediyor. Ülkenin en büyük online eğitim platformlarından DMM Eikaiwa, dil öğrenme markası Engoo'yu Türkiye'ye getirdi. Engoo Türkiye kısa bir süre önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Rusya merkezli Vimbox gibi İngilizce öğrenmek isteyen kullanıcıları, profesyonel İngilizce eğitmenlerle Skype üzerinde buluşturuyor.

Japonya'daki online İngilizce öğrenme sitesi olan DMM Eikaiwa'yı hizmete açtıktan iki yıl sonra 20 bin öğrenciye ulaştığı belirtilen girişim, bu başarısının ardından uluslararası açılımına hız vermişti. Bugün aralarında İspanya, İtalya, Rusya, Brezilya ve Çin'in olduğu büyük pazarlarda hizmet veren Engoo'nun Türkiye açılımıyla birlikte faaliyette bulunduğu ülkelerin sayısı 11'e yükselmiş oldu.

Dil öğrenmek isteyenlerin aylık ücret karşılığında seçtikleri eğitmenlerle, belirledikleri zamanlarda 25 dakikalık Skype dersleri almasını sağlayan Engoo, bugün Filipinler'den İngiltere'ye Ürdün'den Bosna Hersek'e 55 farklı ülkeden 3 binden fazla İngilizce öğretmeniyle çalıştığını söylüyor. “Günde 1 Ders” (179 TL), “Günde 2 Ders” (300 TL) ve “Günde 3 Ders” (419 TL) olarak üç ayrı üyelik paketinin bulunduğu Engoo Türkiye’de tek bir ders, Euro/TL kuruna bağlı olarak, ortalama 5-6 lira tutuyor. Engoo'nun, derslerle ilgili tüm materyallerine web sayfası üzerinden erişilebiliyor. Ders süreleri daha kısa olsa da Engoo'nun düşük fiyatlarıyla Türkiye'deki diğer rakiplerini zorlaması olası.

Kullanıcıların seviyelerle birlikte, Engoo dersleriyle İş İngilizcesi, Seyahat İngilizcesi veya pedagoglarla birlikte hazırlandığı belirtilen Çocuklar için İngilizce gibi belirli kullanımlara odaklanması mümkün. Deneme amaçlı ilk iki dersi ücretsiz olarak sunan Engoo'yu incelemek isterseniz bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.