Uber dondurma dağıtım servisi İstanbul'da

Uber dondurma dağıtım servisi İstanbul'da

uber magnum

Uber'in geçtiğimiz yaz dünya genelinde vermeye başladığı dondurma dağıtım hizmeti ilk kez İstanbul'da. Magnum Türkiye iş birliğiyle düzenlenen #UberIceCream kampanyası ile Uber kullanıcıları 31 Temmuz yani bugün gün içinde Uber uygulamasından dondurma çağırabiliyor.

Sabah saat 11:00'de başlayan kampanya kapsamında Uber uygulamasını açtığınızda çağırabileceğiniz Uber araçlarının yanında Ice Cream'in eklendiğini görüyorsunuz. Ice Cream'i seçtiğinizde size en yakın dondurma aracına bağlanıp, 5 adet Magnum'u ücretsiz sipariş edebiliyorsunuz, tabi eğer şanslıysanız. Zira tüm dondurma araçlarının meşgul olduğuna dair uyarı almanız kuvvetle muhtemel. Yine de pes etmeden denemenizi tavsiye eden Uber, oluşacak yoğun talep nedeniyle kampanyayı Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Maslak bölgeleriyle sınırlandırdığını da belirtiyor. Kampanya bugün akşam 17:00'ye kadar devam edecek.

uber ice cream

Uber'in küresel dondurma dağıtım servisini yerel dondurma araçlarıyla iş birliği içinde, ücretli olarak sunduğu düşünüldüğünde, Türkiye'deki çalışmanın bir PR kampanyası niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz. Yine de bu, Uber'in hizmeti İstanbul'da test etmesine yardımcı olması açısından dikkate değer.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.