30'u aşkın şirketin kurucu ya da yatırımcısı olan Emre Kurttepeli Webrazzi Summit 2015'te

30'u aşkın şirketin kurucu ya da yatırımcısı olan Emre Kurttepeli Webrazzi Summit 2015'te
Emre Kurttepeli
Emre Kurttepeli - Yatırımcı ve Girişimci

Türkiye ve yakın coğrafyada teknoloji/internet dünyasının kalbinin atacağı Webrazzzi Summit 2015 konuşmacılarından biri de Emre Kurttepeli.

Türkiye’de internet girişimciliği denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Emre Kurttepeli’nin kariyerinde çok sayıda bilindik şirket ve oluşum yer alıyor. Şöyle bir saymaya çalışırsak; tabii ki ilk olarak Mynet, MobileCraft, Evidea, Trendyol, 212, Galata Business Angels, Endeavor

Aynı zamanda Bireysel Katılım Yatırımcıları Lisansı’na sahip olan ilk isimlerden biri olan Kurttepeli, günümüzün iki aktif yatırım oluşumunda da (212 ve GBA) önemli roller üstleniyor. İnternet yatırımcılığı konusunda önemli bir tecrübeye sahip olan Emre Kurttepeli daha önceki yıllarda düzenlenen Webrazzi Konferansları’na katılarak girişimcilerle önemli bilgi paylaşımlarında da bulunmuştu.

1999 yılında, mynet.com alan adını 50 bin dolar karşılığında bir üniversite öğrencisinden satın alarak bugün Türkiye’nin en büyük internet portallarından biri konumundaki Mynet’i kuran Kurttepeli, hala şirketin yönetimde yer alıyor. Emre Kurttepeli eğitim hayatında ise Robert Koleji’nden sonra ABD’nin yolunu tutmuş ve lisans eğitimini Columbia University in the City of New York’ta tamamlamış.

emre-kurttepeli-startup13

30’un üzerinden internet şirketinin kurucusu ya da yatırımcısı olan Emre Kurttpeli’yi Webrazzi Summit 2015 katılımcıları canlı canlı dinleyebilecek, kendisiyle kahve aralarında tanışma şansı bulabilecek.

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.