Yeni 'süper Çinli' OnePlus 2, parmak izi okuyucu ve USB-C ile geliyor

Yeni 'süper Çinli' OnePlus 2, parmak izi okuyucu ve USB-C ile geliyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin küreselleşme atakları OnePlus ile sürüyor. Haftalar öncesinden söylentileri yayılmaya başlayan yeni 'süper Çinli' OnePlus 2 bugün resmen duyuruldu. Yeni telefon Ağustos'ta ABD ve Avrupa'da satışa sunulacak.

OnePlus 2'nin öne çıkan özelliklerinin başında parmak izi okuyucu ve USB-C arabirimi geliyor. Şirket yöneticileri, parmak izi okuyucusunun Apple'ın Touch ID'sinden daha hızlı çalıştığımı savunuyor. Yeni model, ilk versiyondaki 5,5 inç Full HD ekranı koruyor, ama bataryasını 3300mAh'e yükselterek kullanıcıların şarj sorununu biraz daha azaltmak istiyor. Telefonun ayrıca çift sim kart desteğinin bulunduğunu belirtelim.

Yeni OnePlus 16GB ve 64GB hafıza seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak ve hafıza artırılamayacak. 16GB'lık model 3GB Ram'e sahipken 64GB'lık model 4GB Ram'e sahip. Android Lollipop'un özelleştirilmiş versiyonu OxygenOS ile birlikte gelen telefon, yıl içinde yayınlanacak Android M'e güncelleme yapabilecekler. 64GB hafızaya sahip olan model Doğu Avrupa, Endonezya, Hindistan, Asya ve Kuzey Amerika'da 11 Ağustos'ta 389 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 329 dolar fiyat etiketine sahip olan 16GB'lık model ise daha sonradan satışa çıkacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.