Silikon Vadisi'nin en etkili 'deal maker'larından Ali Dağlı, Webrazzi Summit 2015'te

Silikon Vadisi'nin en etkili 'deal maker'larından Ali Dağlı, Webrazzi Summit 2015'te
Ali Dağlı - GP Bullhound
Ali Dağlı - GP Bullhound

Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2015, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor. Bu isimlerden biri de Silikon Vadisi'nin en etkili 'deal maker'larından (anlaşma bağlayıcı) birisi olarak gösterilen; Ali Dağlı.

University of California'da eğitimini tamamladıktan sonra GCA Savvian isimli yatırım bankasında uzun yıllar çalışan Dağlı, kariyerini 3 senedir ortağı olduğu GP Bullhound'ta sürdürüyor.

Bugüne kadar Zynga'nın NewToy, Monitise'ın Pozitron ve Viacom'un da Sportsline satın almalarında bizzat katkısı bulunan Ali Dağlı, aynı zamanda Grantoo, Infodif ve MailMag girişimlerinin de danışma kurullarında yer alıyor.

Dijital medya, oyun, mobil, reklam teknolojileri ve tüketici elektroniği gibi konu başlıklarına eğilen Ali Dağlı, bu sektörlerde şirket birleşmeleri ve satın almaları yönetiyor, karlılık ile strateji geliştirme gibi konularda danışmanlıklar veriyor.

Bu arada Pozitron'un Monitise tarafından satın alınması sürecinde de bizzat yer alan Ali Dağlı, ülkemizde de oldukça ses getiren bu 100 milyon dolar değerindeki anlaşmayı organize eden isimlerden biri olmuştu.

Ali Dağlı, Webrazzi Summit 2012'de de bizlerleydi
Ali Dağlı, Webrazzi Summit 2012'de de bizlerleydi

Webrazzi Summit 2015 katılımcıları Ali Dağlı'yı canlı canlı dinleme ve kahve aralarında kendisini yakalayıp sohbet etme şansına sahip olacaklar. Ali Dağlı'nın dijital dünyaya dair söyleyeceklerinin ve gelecekle ilgili görüşlerinin ne kadar önemli olduğunu sanıyorum söylemeye gerek yok.

Son olarak haberimizin sonunda 2015 yılının Şubat ayında Webrazzi ofisinde gerçekleşen Arda Kutsal ile Ali Dağlı sohbetini izleyebilirsiniz.

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.