Microsoft Garage'dan minimal e-posta uygulaması: Send

Microsoft Garage'dan minimal e-posta uygulaması: Send

E-posta alışkanlıklarımız ve kullanım özellikleri gittikçe değişiyor. Microsoft bünyesinde çalışanlar, stajyerler, sanatçılar, hackerlar, müzisyenler ve farklı şirketlerden gerçek projeler için bir araya geldiği bir "garaj" olan Microsoft Garage, inovasyon içeren deneysel işler yapıyor.

Microsoft Garage'ın son el attığı işlerden bir tanesi de bir e-posta gönderim uygulaması. Microsoft'un Send adını verdiği bu basit e-postalaşma uygulaması, kullanıcıların basitçe aynı mesajlaşma programlarındaki gibi iletişime geçmesini sağlıyor. Amacı ise e-postalardaki selamlaşma, mesaj konusu, imza gibi şeyleri es geçerek tamamen hızlı ve kullanıcılar arası karşılıklı diyaloga yönelik çalışmak.

Bundan daha önce Facebook da e-posta işine girmeye kalkışmış, fakat pes etmesi fazla zaman almamıştı. Bu tarz deneysel işler genelde değişen alışkanlıklara uyum sağlamayı amaçlıyor. Microsoft'un Send uygulaması da böyle bir uygulama ve e-posta sağlayıcısından çok bir anlık mesajlaşma programı gibi konumlandırılmış.

Şimdilik sadece iOS versiyonu bulunan Send uygulamasının Windows Phone ve Android sürümlerinin ise şu an geliştirme aşamasında olduğunu belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.