GoPro ve Toyota'dan 2016 modellerine yönelik işbirliği

GoPro ve Toyota'dan 2016 modellerine yönelik işbirliği

Popülerliği konusunda hiç tartışmaya yer bırakmayan aksiyon kamerası GoPro, kendine özgü geliştirdiği formatla hem ilgiyi üst boyutlarda tutmayı başarıyor hem de farklı spor dallarına hitap eden aksesuarlarıyla ön plana çıkıyor. Fakat GoPro'nun son işbirliği haber değeri taşıyor çünkü GoPro, Toyota ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

Toyota ile GoPro arasındaki anlaşmayla beraber, 2016 model yılından itibaren Toyota'nın Tacoma adı verilen modellerinde GoPro'ların takılabileceği yuvalar standart olarak gelecek.

Orta ölçek kamyonet sınıfında değerlenen ve dünyada oldukça popüler olan "truck sınıfı" sürükleyici yarışlara sahip olan bir kategori. Bununla beraber kat ettikleri yolu görüntülemeyi seven şöförler için gelen bu özellikle, Toyota Tacoma modeli daha tercih edilebilir olacak mı bilinmez ama anlaşmanın GoPro için önemli bir adım olduğunu biliyoruz.

Normal şartlarda GoPro'nun araba içerisine ya da dışına monte edilen kitler, harici olarak satılıyor. Pek çok üçüncü parti şirketin de bu konuda farklı çözümleri var. Fakat bir diğer yandan baktığımızda GoPro'nun kendini tıpkı Apple gibi konumlandırması, pazar lideri olması gibi sebeplerle Toyota'nın standart bir donanımı olarak kendine yer bulması onlar için oldukça değerli ve yeni fırsatları beraberinde getirebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.