Samsung Galaxy Tab S2'nin detayları belli oldu

Samsung Galaxy Tab S2'nin detayları belli oldu

Samsung, bugün yaptığı resmi duyuruyla birlikte son model tablet modeli Galaxy Tab S2'yi duyurdu ve ürünle ilgili detayları paylaştı.

Galaxy Tab ailesinin en yeni üyesi, oldukça ince ve hafif bir formda dizayn edilmiş. 9.7 inç ve 8 inç olmak üzere iki boyutta satılacak olan Galaxy Tab S2, sadece 5.6mm kalınlığa sahip. Büyük ekranlı 9.7 inçlik model 389 gram, 8 inç model ise 265 gram ağırlığında.

Super AMOLED ekran kullanan Galaxy Tab S2, hem okuma hem de her türde dijital içeriğin tüketilmesi için özel olarak optimize edilmiş. Samsung, pek çok ekran ve görüntüleme teknolojisini Galaxy Tab S2 için kullandığını dile getiriyor.

Galaxy-Tab-S2_White_8

Android 5.0 (Lollipop) işletim sistemiyle çalışan tablet, 2048x1536 çözünürlüğe sahip.  Ön kamerası 2.1 megapiksel, arka kamerası ise 8 megapiksel olan Galaxy Tab S2'nin iki farklı boyuttaki modelleri, Wi-Fi veya Wi-Fi + LTE modelleriyle raflardaki yerini alacak. Depolama alanı olarak 32GB ve 64GB'lık iki modeli bulunan Galaxy Tab S2'nin, MicroSD ile 128GB'a kadar hafızası yükseltilebilecek.

Samsung'un tablet savaşındaki yeni amiral gemisi Galaxy Tab S2 olacak. Ürünün, Ağustos 2015 itibariyle satışa sunulması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.