Apple yeni televizyon reklamında uygulamaları ön plana çıkarıyor

Apple yeni televizyon reklamında uygulamaları ön plana çıkarıyor

Apple, ABD televizyonlarında yeni yayınlanmaya başlayan reklamlarında iPhone için hazırlanan uygulamaları ön plana çıkardı. Apple'ın en önemli ürünü konumundaki akıllı telefonu iPhone, geniş uygulama ekosistemiyle rakiplerinden her zaman bir adım önde olmayı başardı.

Apple'ın uygulama mağazası AppStore'daki iPhone uygulama sayısı tam 1.5 milyon adede ulaştı. Apple, çok çeşitli uygulamalar aracılığıyla hem çok büyük bir kitleye hitap ediyor hem de geliştiricilere sunduğu fayda ile her kesimden yazılım geliştiricinin de kullanıcının da ilk tercihi olan platform olmayı büyük oranda başarıyor. Kısacası Apple, oldukça zengin uygulama mağazası sayesinde iPhone için, "içinde herkes için bir şey var" mesajını keskin bir dille yansıtabiliyor.

Reklamda, Apple kendinden çok emin bir şekilde "If it's not an iPhone, it's not an iPhone" (Eğer bu bir iPhone değilse, iPhone değildir) mesajını veriyor ve aslında rakiplerine de sağlam bir mesaj göndererek, zengin uygulama ekosistemini müşterilere karşı parlatmayı hedefliyor.

Apple'ın yayınladığı bu reklam filmini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.