Twitter şifre yönetim aracı Mitro'yu kapatıyor

Twitter şifre yönetim aracı Mitro'yu kapatıyor

Twitter, geçtiğimiz yıl satın aldığı Mitro adlı şifre ve güvenlik çözümleri üreten girişimi, 31 Ağustos 2015 tarihiyle kapatacağını duyurdu. Twitter, Mitro'yu satın alırken bir yetenek satın alması yapmış ve girişimdeki insan kaynağını, Twitter'ın konum tabanlı servislerine entegre ederek kullanma kararı almıştı.

Mitro, 18 Temmuz itibariyle yeni üye alınıma kendisini kapatacak. Ağustos ayının ortasında sadece okunabilir hale gelecek olan servis, Ağustos sonu itibariyle ise kapatılacak ve verilen bilgilere göre Mitro adlı girişimle ilgili tüm kullanıcı verileri 13 Eylül 2015 tarihinde tamamen silinecek. Mitro adlı şifre yönetim girişimi, kullanıcıları 1Password, Dashlane veya LastPass gibi rakiplerine de yönlendirmeyi unutmamış.

2012 yılında New York'ta kurulan Mitro, geçtiğimiz yıl Twitter tarafından satın alınmadan önce Google Ventures ve Matrix Partners ortaklığıyla 2.4 milyon dolarlık bir tohum yatırımı almıştı. Twitter tarafından satın alınan Mitro, kapanırken açık kaynak kodlarını da GitHub üstünden yayınladığını duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.