Android'in popüler ROM üreticisi Cyanogen yeni bir mobil tarayıcı geliştiriyor

Android'in popüler ROM üreticisi Cyanogen yeni bir mobil tarayıcı geliştiriyor

Android kullanıcıların yakından bildiği popüler ROM üreticisi CyanogenMod, Android işletim sistemine sahip telefonlar için yeni bir mobil tarayıcı üzerinde çalıştığını duyurdu. Chromium tabanlı olacak olan yeni tarayıcısının ismi "Gello" olarak belirlenmiş.

CyanogenMod ekibi yeni mobil tarayıcının diğer mobil web tarayıcılarına göre daha güvenilir, hızlı ve en önemlisi oldukça esnek bir kişiselleştirme deneyimi sunacağını söylüyor. Proje henüz kapalı beta aşamasında ve genel kullanıcıya açılmış değil. Tasarıyıcının, offline okuma modu, gece modu, her bir site için özelleştirilebilen gizlilik ve güvenlik ayaları ile dosya indirmeden önce dosyanın indirileceği yer ve isminin belirlenmesi gibi özelliklere sahip olduğu belirtiliyor.

Cyanogen'in verdiği bilgilere göre Gello, Cyanogen OS içerisinde yer almayacak. Ekip CyanogenMod ve Cyanogen OS'u birbirinden ayırdığını ve Gello'nun CyanogenMod'un Android ROM'uyla birlikte geleceğini belirtmişler. Ancak Gello'nun çıkış tarihi konusunda henüz net bir bilgi yok. Gello'nun ön tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.