Yeni Steve Jobs filminin resmi fragmanı yayınlandı

Yeni Steve Jobs filminin resmi fragmanı yayınlandı

Ölümünün ardından Apple'ın kurucusunun hayatını konu alan filmler gelmeye devam ediyor. Teknoloji dünyasını köklerinden değiştiren Apple'ın ruhunu oluşturan Steve Jobs'un hikayesi "Jobs" filmiyle anlatılmaya çalışılmıştı. Birçokları gibi Jobs filminin hayranlarından biri değildim.

Bu sefer ki "steve jobs" filminden ise çok daha umutlu olduğumu söyleyebilirim. Şimdilik fragmanından gördüklerim de bu umudumu yerinde tutuyor. Steve Jobs ve Apple'ın hikayesini herhalde aramızda bilmeyen kalmamıştır ama fragmandan anladığım kadarıyla bu filmde biraz daha Jobs'ın verdiği tepkiler, sözler ve alıntılar öne çıkarılacak. Aslında benim biraz istediğim de bu Steve Jobs'ın hayatına dair klasik başarı hikayesinin ötesinde biraz daha tercihlerinin sebeplerinin açıklanması gerekiyor.

steve-jobs-michael-fassbenderYeni Steve Jobs filminde başrolü de diğer filmslere göre çok daha yetenekli bir sanatçının oynadığını söyleyebiliriz. X-Men filmleriyle yüzü biraz daha tanınan Michael Fassbender, Steve Jobs'u canlandıracak. Tip olarak çok fazla benzemese de oyunculuk olarak Fassbender'ın Jobs karakterine çok şey katacağını düşünüyorum. Merak edenler Fassbender'ın Shame ve Hunger'daki etkileyici performanslarını seyredebilirler.

Büyük bir merakla beklediğimiz "steve jobs" filmi 9 Ekim'de ABD'de gösterime girecek. IMDB'ye göre Türkiye gösterimine ise 30 Ekim'de başlanacak, o zamana kadar fragmanlar ve daha önce yayınladığımız teaser videolarla yetinmek durumundayız. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.