Resimdeki farkı bulun: iPhone 6S

Apple'ın bu Sonbahar'da iPhone 6'nın bir üst versiyonu olacak iPhone 6S modelini tanıtması bekleniyor, elbette şirketin geleneği bozup yeni modele farklı bir isim vermemesi durumunda. iPhone 6 ile birlikte büyük ekran trendini takip etmesiyle eleştirilse de görünen o ki Apple, doğru yolda olduğunu düşünüyor. Zira "güvenilir bir kaynak" tarafından basına sızdırılan iPhone 6S'in ilk görüntüleri şirketin yeni iPhone tasarımında neredeyse hiçbir değişiklik yapmadığını gösteriyor.

9to5Mac'in haberinde iPhone 6S'in ön ve arka dış yüzeyleri neredeyse tüm detaylarıyla görülebiliyor. iPhone 6S'in ekran boyutunun 4.7 inch'le değişmeden kaldığı ilk dikkat çeken not, buna karşılık 5.5 inch'lik iPhone 6 Plus'ın ekranının büyüyebileceği belirtiliyor.

iphone 6s2iPhone 6S'in arka kapağındaki kamera ve LED bölümlerinin bir önceki modelden farklı olmadığı görülebiliyor ancak yeni modelde iPhone 6'daki bombeli lensin gitmesi muhtemel.

iphone6s3

Arka kapak aşağı bölümde, iPhone 6S'in kulaklık, hoparlör, mikrofon ve şarj yuvalarının sayı, tasarım ve yerleşiminde değişiklik olmadığı görülebiliyor.

iphone 6s4

9to5Mac iPhone 6S'in iç parçalarını incelemeye devam ettiğini ve bunlarla ilgili detayları yayınlayacağını söylüyor. Yayının şu an elinde tuttuğu modelin iPhone 6S'in son hali olup olmadığını bilmiyoruz; Apple'ın minimal dokunuşlarla yeniliklere gitmesi de yine ihtimal dahilinde. Ancak iPhone 6 sayesinde, Çin etkisini lehine çeviren Apple'ın halihazırda rekor sayıda satan cihazında tasarım açısından kısa vadede büyük bir değişikliğe gitmemesi akla yatkın görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.