Doğuş Grubu, Rezervin ile mobil restoran rezervasyon yarışına katıldı

Doğuş Grubu, Rezervin ile mobil restoran rezervasyon yarışına katıldı

Dışarıda yemek içmek isteyenleri ve restoranları hedefleyen mobil uygulamalar yarışına bir yenisi, bu kez Doğuş Grubu desteğiyle katıldı. Rezervin adlı mobil uygulamasıyla bu alana giriş yapan Doğuş Grubu, halihazırda faaliyet gösterdiği yeme-içme alanında yükselen trende uyum sağlıyor.

iOS ve Android için geliştirilen konum bazlı mobil uygulama, müşterilerin yakın restoranlarda uygulama üzerinden rezervasyon yapmasını sağlıyor. Kullanıcılar restoranların yer durumunu görüntüleyebiliyor, rezervasyonla ilgili değişiklikleri yine Rezervin üzerinden yapabiliyor. Zaman duyarlı mobil uygulama, kullanım saatinize göre en yakın rezervasyon saatlerini ve öğlen ya da akşam yemeği gibi konseptleri öne çıkarıyor.

rezervin

Uygulama, kullanıcıların yeni restoran keşfetmesini sağlayacak şekilde konseptlere göre içerikler görmesini de sağlıyor. Listelenen restoranlarda rezervasyon için çağrı merkezinin kullanılmasını sağlayan kısa yollar da bulunuyor. Rezervin İstanbul dışında İzmir ve Ankara'daki kullanıcıları da hedefliyor.

Özetle Rezervin, halihazırda piyasada bulunan farklı mobil rezervasyon uygulamalarının standart özelliklerini yerine getiren bir uygulama. Ancak uygulamanın rakipleri FixTable, Tripadvisor imzalı TheFork, Yemeksepeti'nin Papyon ve Mekanist'i satın alarak Türkiye'de agresif bir şekilde büyümek isteyen Zomato'dan ciddi ölçüde farklılaştığını ya da bu alandaki rekabete yeni bir soluk getirdiğini söylemek zor.

Bu nedenle Rezervin ile Mezzaluna, Nust-Et, Lacivert, Ulus 29, Sait ve Günaydın gibi yatırımlarıyla yeme-içme alanında faaliyet gösteren Doğuş Grubu, bu alanda yükselen bir trendi takip ediyor gibi görünüyor, en azından ilk etapta. Grup'un dijital yenilikleri takip ettiğinin bir işaret de olsa, Rezervin'in bu haliyle ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşacağını söylemek zor. Doğuş Grubu'nun düşük tondan girdiği mobil restoran rezervasyon alanında ses yükseltip yükseltmeyeceğini birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.