Tercumanbul.com: Tercüman arayanlar için farklı bir seçenek

Tercumanbul.com: Tercüman arayanlar için farklı bir seçenek

İnternet üzerinden tercüme hizmeti sunan girişimlerden TercumanBul.com çeviri sektöründe hem tercümanlarla hem de tercüme bürolarına ulaşma imkanı sunuyor.

Kaner Tuncel tarafından kurulan TercumanBul.com, Ekim 2014 yılında tam olarak hizmet vermeye başlamış. Sitede tercüme edilecek metni yükleyip fiyat teklifi alabildiğiniz gibi iş ilanı da açabiliyorsunuz. Tercüman aramak istediğinizde ise tercüman ismi, servis, dil çifti gibi filtreleme seçenekleri sunuluyor.

Şu anda 59 farklı dilden 450'nin üzerinde tercümanın kayıtlı olduğu sitede bugüne kadar bin 500'e yakın iş fırsatı açılmış bunların 929'u sonuçlanmış. Şu anda Tercumanbul.com'da 20 ülkeden ve 62 şehirden tercüman hizmet veriyor.

Tercumanbul.com tercuman bul

3 farklı üyelik tipi

Tecrümanlara 3 farklı üyelik tipi sunan Tercümanbul.com, bireysel çalışan ve tek dil üzerinden çeviri yapan tercümanları 'standart üye', birden fazla dilde çeviri yapan tercümanları 'premium üye' ve tercüme bürolarını da 'kurumsal üye' olarak sınıflandırıyor.

Premium üyelik için yıllık 90 TL, kurumsal üyelik içinse yıllık 250 TL ödemek gereken girişimde, tercümanların üyelik tipi, noter yeminli olup olmadığı ve simultane tercüme yapıp yapmadığı da özel işaretlerle belirtiliyor.

Tercumanbul.com cevirmen bul

Türkiye için özgün olduğunu söyleyen Kaner Tuncel, yurtdışındaki benzer büyük oyuncular gibi hizmet alanını genişletmek ve müşteri memnuniyetini artırmak istiyor.

İnternetten çeviri hizmeti sunan girişimlerin belli bir ihtiyacı karşıladığı aşikar. Ancak bu alanda kullanıcıların hangi platformu daha çok tercih edeceği meçhul. Bu eğilimi de belli bir eşik değerinden sonra görebileceğimizi tahmin ediyorum. Bu nedenle tercüman ağını sağlam kuran girişimlerin ilerisi için daha şanslı olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.