Webrazzi Summit'in ilk konuşmacıları belli oldu

Geçmiş senelerde birçok önemli ismi ağırladığımız Webrazzi Summit'te bu yıl da birbirinden önemli isimleri ağırlayacağız.
Webrazzi Summit'in ilk konuşmacıları belli oldu

summit15-logoTürkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit, bu yıl iki gün olarak 21-22 Ekim tarihlerine gerçekleşecek. Hazırlıklarına tam gaz devam ettiğimiz Webrazzi Summit'te bu yıl sizi birçok süprizle karşılayacağız.

Konuşmacı görüşmelerimiz sürekli olarak devam ederken, kesinleştirdiğimiz ilk konuşmacılarımızı sizlerle paylaşmak istedik.Yabancı birçok önemli girişim ve yatırım şirketinin temsilcileriyle birlikte çok önemli Türk konuşmacılarımız da bizlerle birlikte olacaklar.

Webrazzi Summit 2015'in kesinleşen konuşmacıları; 41?29! Kurucu Ortağı Alemşah Öztürk, GP Bullhound Direktörü Ali Dağlı, Silikon Vadisi'nin önde gelen yatırım firmalarından Greylock Partners'in ortaklarından Brendan Baker, Aslanoba Capital Kurucu Ortağı Cankut Durgun, dünyanın en önemli girişim hızlandırma programlarından Y Combinator Ortağı Dalton Caldwell, mynet Grup Kurucu ve Başkanı Emre Kurttepeli, Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, Wired dergisi ve Web 2.0 Summit konferanslarının kurucusu şimdi de NewCo'nun kurucu ve CEO'su olan Silikon Vadisinin en önemli isimlerinden John Battelle, Evernote COO'su Linda Kozlowski, SadeceHosting'i Telecity Grup'a sattıktan sonra yatırımcı şapkası takan Selçuk Saraç, Markafoni'nin ardından Girişimcilik Vakfı ve Afra G3 ile devam eden Sina Afra, IEG'de İnternet ve Teknoloji Yatırımlarından Sorumlu Stefan Heilmann ve GoDaddy EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi oldular.

Webrazzi Summit ilk kez bu sene 2 gün olarak düzenlenecek

Bu sene altıncısı düzenlenecek olan Webrazzi Summit, sizlerden de bir istek olarak sıklıkla duymaya alışık olduğumuz gibi, bu sene 2 gün sürecek.İki binin üzerinde katılımcıyla yüze yakın konuşmacıyı ağırlamaya hazırlanan Webrazzi Summit 2015'te iki gün boyunca internet yatırımcılığından girişimciliğe, e-ticaretten dijital pazarlama ve reklamcılığa kadar çok sayıda konu başlığı ele alınacak.Webrazzi Summit 2014'ten bazı görüntüleri sizler için derlediğimiz konferans videomuzda aşağıda izleyebilirsiniz. Ek olarak Webrazzi Summit 2014 konferansının, yani geçen senenin, konuşmacılarına, programına ve 2 farklı salonda gerçekleşen sunumların/oturumların tamanına dilerseniz hemen şimdi göz atabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2015 Sponsorları

Webrazzi Summit 2015’in Elmas sponsorları geçen yıl da olduğu gibi Markafoni ve Turkcell oldular. Platin sponsorlarımız Borsa İstanbul Özel Pazarmynet, PayURadore ve TEB, Altın Sponsorlarımız Amazon Web Services, Angelfish, BukoliCrenvoİK, EnUygun.comGenesys, IBM, incir.com, ininalmetrics34 ve Rich RelevanceObase, Gümüş sponsorlarımız ise Admitad.comDigitouch, iyzicoKariyer.net ve Kliksa.com, medya sponsorlarımız arabnet, Arctic Startup, DigitalAgeForbes, MediaCatSözcüReuters, Startup Dergisi, TechCrunch ve Wamda, destekleyenler ise Blogelli ve GittiGidiyor oldular. Tüm sponsorlarımıza konferansa verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Sponsor olmak için hemen bize ulaşın!

Webrazzi Summit’in bu sene de çok değerli sponsorları var ve halen birçok firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit’in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Sınırlı kapasiteyle 1 bilet fiyatına 2 bilet fırsatı!

Aşağıda yer alan form üzerinden Webrazzi Summit 2015 için biletinizi hemen satın alabilirsiniz. Kısıtlı bir kapasiteyle şimdilik yayında olan 1 bilet fiyatına 2 bilet fırsatından yararlanmak için acele etmenizi öneriyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.