Airbnb CMO'su Cannes'a geldiğinde nerede kalıyor?

Ağırladığı şöhretler kadar teknoloji dünyasının gözde isimlerini bir araya getiren Cannes Lions'ta yoğun ilgi gören bir ismi Webrazzi TV'ye konuk ettik. Geçtiğimiz yıl Airbnb'nin küresel pazarlama faaliyetlerini yönetmek üzere şirketin CMO'su olarak olarak göreve başlayan Jonathan Mildenhall, özellikle pazarlama dünyasının yakından tanıdığı bir isim.

Airbnb'den önce 7 yıl boyunca Coca Cola'nın küresel reklam stratejisini yöneten Mildenhall, burada kendi deyimiyle 19'uncu yüzyıla ait bir markayı 20'inci yüzyıl prensipleriyle yönetti. 21'inci yüzyılda doğan Airbnb ise Mildenhall'un yaratıcılığının sınırlarını zorlaması gereken bir şirket. 2014'te göreve başladıktan hemen sonra Airbnb markasını yeniden ele alan Mildenhall ile deneyimini, Airbnb'nin Küba açılımını ve elbette Cannes'da nerede kaldığını konuştuk.

Medya partneri olduğumuz Cannes Lions Festivali'ni bu yıl sizlere Arçelik’in katkılarıyla Cannes'dan aktarmaya devam edeceğiz. Tüm haberlere Arçelik’le Cannes Lions adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.