GittiGidiyor CEO'su Gülfem Toygar eBay Almanya operasyonlarının başına geçiyor!

GittiGidiyor CEO'su Gülfem Toygar eBay Almanya operasyonlarının başına geçiyor!

Ebay tarafından 2011'de 217,5 milyon dolar değerlemeyle satın alınan GittiGidiyor'da CEO'luk görevine 2014'ün Ocak ayında Limango CEO'su Gülfem Toygar getirilmişti. Bugün ise Gülfem Toygar, eBay Almanya operasyonlarının başına getirildi.

Şirketteki ilk yılında GittiGidiyor'un bir önceki yıla göre yüzde 60'a yakın büyüme gösterdiği düşünüldüğünde, Toygar'ın neden eBay Almanya'da üst düzey bir role getirildiğini anlamak zor değil. Hatırladığımız kadarıyla Türkiye internet ekosisteminden bir üst düzey yönetici başka bir ülkede böyle üst düzey bir göreve ilk kez getiriliyor.

Gülfem Toygar'ın eBay Almanya'ya geçişinin ardından Gittigidiyor'da CEO'luk görevine şirketin Satış Direktörü olan Öget Kantarcı'nın getirileceğini öğrendik. Limango'nun kuruluş aşamasından son dönemine kadar Toygar'la birlikte görev yapan Öget Kantarcı, Şubat 2014'te Gittigidiyor'a katılmıştı.

Henüz eBay tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak biraz önce şirket çalışanlarıyla paylaşıldığını öğrendiğimiz bu gelişmeyi sizlerle hızlıca paylaşmak istiyoruz. Hem Gülfem Toygar hem de Öget Kantarcı'ya yeni görevlerinde başarılar dileriz. Yeni detaylar öğrendikçe yazımıza ekliyor olacağız.

gulfem-toygar-oget-kantarci
Gittigidiyor'da görev değişikliğiyle ilgili yapılan açıklamadan bir kare

Güncelleme: Gittigidiyor'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Yeni görevinden duyduğu heyecanı belirten Gülfem Toygar aşağıdaki şekilde bir açıklama yaptı.

“GittiGidiyor, 15 yıldır iş modeliyle Türkiye’de sadece e-ticareti geliştirmeye değil, girişimciliği de destekleyen bir pazaryeri ekosistemini oluşturmaya hizmet ediyor. Yükselen başarı grafiği sadece ülkemizde değil, eBay dünyasında da tescillendi. Yeni görev tanımımın kişisel kariyerime olduğu kadar Türkiye’deki kadın yöneticilerin başarılarına dikkat çekeceğine inanıyorum. GittiGidiyor’u çok deneyimli bir yöneticiye ve sürdürülebilir başarının formülünü çözmüş bir ekibe emanet etmekten gurur duyuyorum”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.