Adobe Creative Cloud'dan dört yeni Android uygulaması

Adobe Creative Cloud'dan dört yeni Android uygulaması

Adobe, Android için Creative Cloud serisinden 4 yeni uygulama yayınladı. Daha önce iOS tarafında yayınlanan Photoshop Mix, Brush CC, Shape CC ve Color CC uygulamalarına artık Android kullanıcıları da erişebilecek.

Photoshop, Illustrator gibi popüler uygulamalarını bir bütün halinde sunmak yerine tek özellikli uygulamalar yayınlayan Adobe, daha önce iOS için çeşitli uygulamalar yayınlamıştı. Nihayet Android için de iOS uygulamalarıyla eş özelliklere sahip Photoshop Mix, Brush CC, Shape CC ve Color CC uygulamaları Google Play'e yüklenmiş.

Farklı Android cihazlarına uyumluluk zaman almış

Adobe Kıdemli Pazarlama Yöneticisi Scott Morris'in verdiği bilgiye göre Android kullanıcılarından gelen talepleri karşılamayı uygun görmüş. Ancak Android'deki cihaz çeşitliliği Adobe'nin uygulamaları hazırlamasını biraz geciktirmiş.

Tasarım uzmanları söz konusu uygulamaları biliyordur ancak bilmeyenler için kısaca bahsedelim.

Photoshop Mix, Adobe'nin en popüler atsarım fotoğraf düzenleme ve tasarım uygulaması Photosop'un temel fotoğraf düzenleme özelliklerini sunuyor. Brush CC, fotoğraflarınızdan Adobe uygulamaları için fırça hazırlamanızı sağlıyor. Shape CC vektörel çizimler yapmanızı, Color CC ise fotoğraflardan renk seçimi yaparak paletlerinize eklemenizi sağlıyor.

Adobe'nin tüm Android uygulamalarına Google Play sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.