Shipwreck 2D: Yerli geliştiricilerden deniz savaşı temalı Android oyunu

Shipwreck 2D: Yerli geliştiricilerden deniz savaşı temalı Android oyunu

Günümüzde mobil oyun geliştirmek oyun motorları sayesinde hiç olmadığı kadar kolay. Ancak başarılı bir oyun yapabilmek halen güç bir iş. Android oyunu Shipwreck 2D, bu iki uç arasında ilk adımı atan ve başarı merdivenlerini tırmanmak isteyen oyunlardan biri.

Tunç Bektaş ve Çağdaş Yiğit tarafından geliştirilen Shipwreck 2D'de sahibi olduğunu küçük botla düşman gemilerine karşı durmaya çalışıyorsunuz. Düşmanlarınızı alt ettikçe geminizi ve silah seçeneklerinizi geliştirip, ek desteklerden faydalanarak yeni bölümlere yelken açıyorsunuz.

Shipwreck 2D, Tunç Bektaş ve Çağdaş Yiğit'in bir uygulama marketinde  yayınlanan ilk oyunu olmasına rağmen grafik ve dinamizm açısından belli bir çizgiyi yakalamış ve oyun kolay bitirilmeyecek kadar uzun bir öyküye (bölümlere) sahip.

Shipwreck 2D Android oyun

İsminden de anlaşılacağı üzere İngilizce dil seçeneği ile Türkiye dışına da hitap ediyor. Uygulama içi ürün satışına dayalı bir gelir modeli kullanan Shipwreck 2D de maalesef reklamlarla da karşılaşıyorsunuz.

Herhangi bir destek almayan geliştiricilerimiz şimdilik oyunun kulaktan kulağa yayılmasını umuyor ve mütevazı bi pazarlama bütçesiyle de sadık oyunculara ulaşmayı arzu ediyor.

Shipwreck 2D Android oyun 2

Bir kaç reklamın oyun keyfinizi kaçırmayacağını düşünüyorsanız ve cihazınızda 35 MB yer varsa Kripton Games altında geliştirilen Shipwreck 2D'ye bir şans verebilirsiniz. Oyunun 4.0 ve üzeri Android sürümlerinde desteklendiğini de eklemeden geçmeyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.