Yeni özellikleriyle güçlenen Medium, Android uygulamasına giden yolu açtı

Yeni özellikleriyle güçlenen Medium, Android uygulamasına giden yolu açtı

Twitter kurucularından Evan Williams'ın kurucusu olduğu blog platformu Medium.com son dönemde güncellemelerine hız verdi ve nihayet Android uygulamasına giden yolu açtı.

2014 başında 13 milyon tekil ziyaretçiye eriştiği dönemde iOS uygulamasını yayınlayan ancak yazı yazma özelliğini geçtiğimiz aylarda ekleyen Medium, henüz test aşamasında olan Android uygulamasını indirmek isteyenleri öncelikle Medium Android Beta Google+ grubuna davet ediyor. Gruba kabul edilen kullanıcılar daha sonra Google Play'deki test adresinden uygulamayı indirebiliyor.

Medium'u 'birbiri üzerine inşa edilen fikirlerden oluşan bir ağ' olarak tanımlayan Evan Williams, şimdiye kadar sunulan özelliklerle de haklı olduğunu doğruluyor. Yazılar üzerindeki yorumlar, başka yazılara yanıt yazma özelliği, geribildirimler gibi çeşitli özellikler Medium kitlesini diğer 'blog platfomlarında' olmayan bir güçle birbirine bağlıyor.

Son dönemde Medium'da yayın oluşturabilme, kişisel alan adı kullanımı ve son olarak e-postayla yazı paylaşımı (mektuplar) gibi gelişmiş özellikler kademeli olarak devreye alınsa da Medium'un mobil uygulamalar konusunda elini yavaş tuttuğu açık bir gerçek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.