Markafoni, Apple Watch'ı Türkiye'de satışa sundu

Markafoni, Apple Watch'ı Türkiye'de satışa sundu

Apple Watch'ın Türkiye'ye Haziran ayında da gelmeyeceğinin netleşmesi üzerine, bekleyiş heyecanı yerini biraz da gerilime bıraktı desek abartı olmaz. Cihazı yurt dışından alma fırsatı bulamayanlar için alternatif çözüm Markafoni'den geldi. Markafoni, Apple Watch'ı Türkiye'de satışa sunmaya başladı.

Markafoni'nin Apple Watch vitrininde akıllı saatin Apple Watch Sport modellerinin 38 mm ve 42 mm versiyonları farklı kordon seçenekleriyle satışta. Ancak Markafoni, belki akıl karışıklığı yaratmamak için, cihazların modelleriyle ilgili detaya girmiyor sayfasında. Markafoni'den aldığımız bilgiye göre, şirket Türkiye'deki ilk satışlarını 200'ün üzerinde Apple Watch stoğuyla yapıyor. apple watch markafoni

Apple Watch Sport'u bugün satın almanız durumunda alışveriş sayfanızda sipariş verdiğiniz cihazın tahmini 23-25 Haziran tarihlerinde artık Hızlı Teslim'le 13-14 Haziran'da, kargoya teslim edileceği söyleniyor. Bunun karşılığında Apple Watch Sport 38 mm modeli için yaklaşık 2 bin 250; Apple Watch Sport 42 mm içinse yaklaşık 2 bin 600 lira ödemeniz gerekiyor. Apple Watch modellerinin Türkiye satış fiyatlarının henüz açıklanmadığını ancak en ucuz modelin ABD'de Apple tarafından 350 dolardan satıldığını hatırlatalım. Farklı online pazar yerlerinde cihazın fiyatı iki ya da üç katına çıkabiliyor.

markafoni 3

Apple Watch tedariğine devam edeceğini söyleyen Markafoni'de stoklar yenilenecek ve satışlar bir süre daha devam edecek. İncelemek isterseniz Markafoni Apple Watch sayfasına gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.