Swarm özel mesajları ikinci derece arkadaşlara da ulaşacak

Swarm özel mesajları ikinci derece arkadaşlara da ulaşacak

Foursquare için sosyal arkadaşlıklardan ziyade konum tabanlı mekan keşfi her zaman ilk sırada oldu ancak durum yavaş yavaş değişiyor. Foursquare'den ayrılan Swarm'a Mart 2015'te özel mesajlaşma özelliği getirilmişti ve şimdi bu özellik bir adım daha ileri götürülüyor.

Artık Swarm'da sadece arkadaşlarınıza değil, arkadaşlarınızın arkadaşlarına da özel mesaj gönderebileceksiniz. İnsanları konum gibi önemli bir ortak paydada buluşturan Swarm, artık mesajlaşma kapsamını genişleterek sosyal etkileşimi artırmak istiyor.

Swarm kullanıcıları bu özellikle 'yeni arkadaşlıkların' kapısını aralayabilecek ama arkadaşlarının arkadaşlarından mesaj alan kişiler, isterse bu mesajı engelleyebilecek. Hatta Swarm, 2. derece arkadaşlardan mesaj alma özelliğinin tamamen kapatılmasını da kullanıcıların tercihine bırakıyor.

Mekanlara giriş yapma özelliğini ayrı bir uygulama olarak sunan Foursquare'ın Swarm üzerindeki planlarını kesin olarak bilemiyoruz. Diğer yandan herkesin birbiriyle mesajlaşmasının önünü açarak direksiyonu Tinder'ın önüne kırabileceği de aklımıza gelmiyor değil...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.