LINE, 200 kişiye kadar grup görüşme yaptıran uygulaması Popcorn Buzz'ı yayınladı

LINE, 200 kişiye kadar grup görüşme yaptıran uygulaması Popcorn Buzz'ı yayınladı

En popüler mobil sosyal ağlardan biri olan ve ülkemizde de 10 milyon kayıtlı kullanıcı sayısını geçen LINE, sesli büyük grup görüşmeler için Popcorn Buzz isimli mobil uygulamasını yayınladı.

Yeni uygulamayla birlikte kullanıcılar 200 kişiyle aynı anda ücretsiz sesli görüşme yapabilecek. Kullanıcılar uygulamayı akıllı telefonlarına indirdikten sonra sadece bir profil oluşturarak ücretsiz olarak uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorlar. Sadece kişilerin arkadaşları ve aileleri ile toplu sesli görüşme yapmalarını hedeflemeyen LINE, Popcorn Buzz'ın şirketler için de toplu sesli konferanslar için ücretsiz bir alternatif olarak da konumlandırıyor.

Grup görüşme esnasında kullanıcılar görüşmeye katılan diğer üyelerin profil fotoğraflarını ve yanlarında beliren yeşil noktayla hangi üyenin konuştuğunu görebiliyorlar. Buna ek olarak kullanıcılar grup aramasının aramaya özel URL’ini görüşülmek istenilen gruba e-mail, SMS veya başka bir iletişim yöntemiyle göndererek anında grup aramasına başlayabilecek.

LINE kullanıcıları mevcut arkadaş listelerini Popcorn Buzz ile senkronize ederek anında grup görüşmelerine başlayabilecekler.

Şu an için yalnızca Android platformunda bulunan Popcorn Buzz, iPhone versiyonuyla birlikte video arama, LINE gruplarıyla doğrudan bağlantı ve daha fazla ek özelliğin ileride sunulması planlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.