Kariyer.net kullanıcılarını daha kişisel bir arayüzle karşılamaya başladı

Kariyer.net kullanıcılarını daha kişisel bir arayüzle karşılamaya başladı

Kariyer.net tasarımını yeniledi. Daha sade ve daha kişisel bir arayüzle kullanıcılarını karşılamaya başlayan Kariyer.net'in tasarım değişikliğine, süreci özetlediği bir de video eşlik ediyor. Kariyer.net, kullanıcılarından aldığı ilanların gerek gösterimindeki karmaşıklık gerek hedeflemesindeki ilgisizlik gibi olumsuz geri dönüşleri göz önünde bulundurarak ara yüzünü yenilediğini açıklıyor.

Kariyer.net ana sayfasındaki en dikkat çekici farklılık, iş ilanlarının kategorilere (kişiliklere) ayrılmış olması. En sık başvurulan ve en çok ilanın bulunduğu yeni mezun, işçi, yönetici, hizmet personeli ve uzman olmak üzere beş kategori kullanıcının bu ilanlara kısa yoldan erişmesini sağlıyor. Kişiye özel ilanlar da bu kategorilerin hemen yanında yer alıyor.

Değişiklikle ilgili Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, “Birçok web sitesi arama motoru mantığıyla çalışıyor. Ama bugüne kadar hiçbir web sitesi adaya en doğru işi göstermiyordu. Adaylar aradığı işin uygunluğunu, birkaç adım ile kendisi belirliyordu. Kullanıcılara sunulan bu kolaylık ile iş arayanların iş arama süreçlerini kısaltıyor; ilgili ilana direkt ulaşmalarını sağlıyoruz” yorumunu yapıyor.

Kariyer.net aldığı geri bildirimler ışığında yeniliklere devam edeceğini de söylüyor kullanıcılarına.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.