Duello Games'den eğlenceli yeni bir oyun: Snack Truck

Duello Games'den eğlenceli yeni bir oyun: Snack Truck

Türkiye'de mobil oyun geliştime konusunda erken adım atan ve başarı yakalayan Duello Games, yeni oyunu Snack Truck (AndroidiOS) ile yeniden uygulama mağazalarında boy gösteriyor.

Daha önce iSlash, Bellyfish ve Triptrap gibi oyunları geliştiren Duello Games, yeni oyununda önemli oyun yayıncılarından Square Enix ile birlikte çalışıyor.

Android ve iOS platformunda aynı anda çıkış yapan Snack Truck, Duello Games'in diğer oyunları gibi gayet renkli, hareketli ve eğlenceli bir oyun. Oyunda atıştırmalıklar hazırlayan bir şef olarak görev alıyorsunuz ve atıştırmalık hazırlamak için gereken ürünleri sınırlı hamle sayısıyla birleştirmeniz/toplamız gerekiyor.

Ücretsiz olarak indirilebilen Snack Track'te şu an için kamyonunuzla gezerken gerçekleştirmeniz gereken 100'den fazla bölüm bulunuyor. Başlangıçta kolay görünen oyun, ilerleyen bölümlerde dikkatli olmayı gerektiriyor. Zeka oyunu kategorisinde yer almasa da, düşünerek hareket ettiğinizde daha iyi hamleler yapabileceğinizi görüyorsunuz.

Eksta ürün/özellik satın alma yoluyla gelir kazanacak Snack Truck'ı profil oluşturmadan da oynayabiliyorsunuz ama sosyal entegrasyonlarla arkadaş rekabetini de işin içine katmak daha bağlayıcı olabilir.

Türkçe'nin de içinde olduğu 7 dil seçeneğine sahip Snack Truck'ın Facebook uygulamasının da yakın zamanda oyunseverlere sunulması planlanıyor. Renkli ve eğlenceli oyunlarla boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler Snack Truck Android ve Snack Truck iOS uygulamalarını indirebilirler.

iSlash 2 geliyor

Aldığımız bilgilere göre Duello Games'in TripTrap adlı oyunu 8 milyon kez indirilmiş ve Apple'ın tüm dünyadaki mağazalarında iPhone'ların ve iPad’lerin içinde ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş.

Diğer yandan iSlash 2'nin Ağustos ayı içinde hem iOS hem de Android için indirilmeye sunulacağını öğrendik. iSlash 2, iSlash’in karakteristik bütün ozelliklerini taşıyacak olsa da yeni özelliklerle 3D olarak sunulacak ve yeni bir deneyim sunacak.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.