Ücretsiz müzik dinlemenin basit yolu: SoundCloudify

Ücretsiz müzik dinlemenin basit yolu: SoundCloudify

Ücretsiz müzik dinlemek dijital dünyanın en eski ve bitmeyecek tartışmalarından biri. Her ne kadar günümüzde belli başlı müzik uygulamalarıyla ücretsiz ve yasal müzik dinlemenin yolu açılmış olsa da SoundCloudify ücretsiz, basit ve reklamsız bir çözüm sunuyor.

Souncloud bağlantısından mp3 indirmeyi sağlayan SoundCloudify.com'dan bağımsız bir ürün olan SoundCloudify, Youtube ve SoundCloud arşivlerini tarayan bir müzik oynatıcısı. Chrome'da eklenti üzerinde, herhangi bir tarayıcıda da soundcloudify.github.io üzerinden üye olmadan kullanılabiliyor.

Arayüzüyle bir zamanlar Fizy'nin sunduğu basitliği sunarken, işlevleriyle popüler müzik oynatıcılarını aratmıyor.

Ucretsiz Muzik dinle SoundCloudify Otomatik tamamlama özelliğine sahip SoundCloudify ile hızlıca arama yaparak sonuca ulaşmak mümkün. Parçaları favori listenize ekleyebiliyor veya çalma listesi oluşturabiliyorsunuz. Youtube'da olmayan ve benim en çok sevdiğim 'aynı parçayı tekrar dinleme' özelliği de var. Last.fm senkronizasyonu da cabası.

SoundCloudify'da Google hesabınızla giriş yaparak müzik listelerinizi senkronize edebiliyorsunuz. Herhangi bir Youtube çalma listesinin bağlantısını içeri aktarıp dinlemeye başlayabiliyorsunuz. Klavye kısayollarından da faydalanabiliyorsunuz.

Anh Trinh tarafından geliştirilen SoundCloudify, Github üzerinde açık kaynaklı olarak paylaşılıyor ve bence önümüzdeki dönemde oldukça popüler olacağa benziyor. SoundCloudify, SoundCloud arşivi ve bir kaç farkla benzer işi yapan ve Türkçe arayüz de sunan Streamus.com'un da önüne geçiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.