Popüler mobil oyun Travelling Millionare, Paramanya adıyla yerli oyuncularla buluştu

Popüler mobil oyun Travelling Millionare, Paramanya adıyla yerli oyuncularla buluştu

paramanyaCJ Games tarafından satın alındıktan sonra yoluna Netmarble EMEA olarak devam eden Joygame bu yıl başında ekibini ve operasyonlarını hızlı bir şekilde büyütmüştü. Şirketin mobil platformlardaki oyunlarına tarayıcı tabanlı oyunları kadar önem vereceği ve birçok mobil oyunu tamamiyle yerelleştirerek pazara sunacağı, görevine Netmarble EMEA CEO'su olarak devam eden Barış Özistek tarafından canlı yayında açıklanmıştı. Operasyon Travelling Millionaire ile devam ediyor.

Netmarble tarafından yayınlanan mobil oyun Travelling  Millionare tüm dünyada oyuncular tarafından yoğun bir ilgi görmüştü. Oynanış olarak kutulu masa oyunu Monopoly'ye benzeyen Travelling  Millionare, Netmarble EMEA tarafından tamamen lokalize ederek "Paramanya" ismiyle Türkiye'deki kullanıcıların beğenisine sundu.

Oyunda, Monopoly modeline benzer şekilde, şehirler üzerinde ilerleyip anlık olarak diğer online oyuncularla yarışılıyor, şehirler satın alınarak üzerlerine inşa edilen yapılarla zenginleşiliyor.

paramanya

Rakip oyuncu haritada ilerlediği zaman size ait şehirlerin üzerine geldiğinde üzerindeki yapıların gelişmişliğine göre size kira ödüyor. Oyunda birden fazla online oynama modu bulunuyor. Verdiği kiralar sonrası kasasındaki parası biten oyuncu, oyunu kaybetmiş sayılıyor. Kasanızdaki paranın her yeni oyunda yenilendiğini hatırlatalım.

paramanya-Travelling-Millionare

Paramanya'da oyunu oynarken oynamak istediğiniz ülkeyi seçiyorsunuz. Türkiye'yi seçerseniz İstanbul, Eskişehir, İzmir ve diğer şehirlerin olduğu harita üzerinde oynuyorsunuz. Oyuna misafir kullanıcı olarak ya da Facebook hesabınızla bağlanabiliyorsunuz. Ardından karakterinizin özelliklerini kazandığınız veya satın aldığınız puanlarla geliştirebiliyorsunuz. Yerelleştirmenin bir sonucu olarak Türkiye haritasında Hürrem ile Yusuf ve MENA haritasında da Şehrazat ve Ömer karakterleri oyunda yer alıyor. Oyunun tamamen Türkçe olduğunu da belirtelim.

Paramanya iOS ve Android platformlarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.