Özgeçmiş hazırlama aracı DoYouBuzz, Türkiye'ye KariyerBuzz ile giriş yapıyor

Özgeçmiş hazırlama aracı DoYouBuzz, Türkiye'ye KariyerBuzz ile giriş yapıyor

Kariyerbuzz-Kurumsal-Logo-2İnternet üzerinde interaktif özgeçmiş (cv) oluşturma aracı DoYouBuzz.com, Türkiye pazarına KariyerBuzz markasıyla açılıyor. 2007'de Fransa'da kurulan Doyoubuzz, şu anda sadece bir yönlendirme sitesi olarak konumlandırılan Kariyerbuzz.com ile Türkiye'nin genç potansiyelini yakalamak istiyor.

Doyoubuzz, kısaca sosyal ağ profillerinizle veya kendi eklediğiniz bilgilerle detaylı bir özgeçmiş hazırlamanızı sağlayan bir araç. Özgeçmişlerinizi farklı formatlarda oluşturabiliyor, hem masaüstü hem de mobil cihazlara uygun şekilde erişime açabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak sınırlı özellikler dahilinde oluşturabildiğiniz özgeçmişinizi zenginleştirmek içinse ücretli üyeliğe geçiş yapmak gerekiyor. Ücretli üyelikte kendi alan adınınızı kullanabiliyor, tasarım seçeneklerini artırabiliyor ve gelişmiş analitik hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz.

KariyerBuzz.com markasının sorumluluğunu üstlenen Tibet Demirel, özel üyelik ücretinin Türkiye için yıllık 119 TL olduğunu paylaşıyor. Doyoubuzz web sitesinde de bu ücretin 50 dolar olduğunu ve ekstra özelliklerin detaylarını görebiliyoruz. Tibet Demirel Kariyerbuzz Ozgecmis CV

Tibet Demirel, şimdilik bir yönlendirme sitesi olarak kullanılan KariyerBuzz.com'un önümüzdeki dönemde daha geniş hizmetlerle kullanıcılarına hizmet vereceğini paylaşıyor. KariyerBuzz'ın bağımsız ama Doyoubuzz özgeçmişleriyle tamamen entegre inovatif bir ilan platformu olacağını dile getiriyor.

Küresel açılımına hız kazandırmak isteyen Doyoubuzz'ın pazar keşfetmek adına doğru bir adım attığını söyleyebiliriz. KariyerBuzz hakkında yorum yapmak içinse oldukça erken.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.