Geliştirmeye devam ettiğimiz adrazzi, 20 günde 500'ün üzerinde üyeye ve 50 kampanyaya ulaştı

Geliştirmeye devam ettiğimiz adrazzi, 20 günde 500'ün üzerinde üyeye ve 50 kampanyaya ulaştı

Yaklaşık olarak 3 hafta önce lansmanını yaptığımız Türkiye'nin yeni nesil reklam platformu adrazzi'de ilk günden bu yana sizlerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Arada geçen yaklaşık 3 haftada 50'nin üzerinde reklam kampanyasını Webrazzi ve sosyalmedya.co okuyucularıyla buluşturduk, 500'e yakın üyeye ulaştık.

Aynı zamanda sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda her geçen gün geliştirmeye devam ettiğimiz adrazzi'de, kısa bir süre önce bakiye sistemini devreye aldık. Böylece adrazzi kullanıcıları hesaplarına diledikleri kadar bakiye tanımlayarak reklam oluştururken bakiyelerini kullanabiliyor, her defasında ödeme yapmak zorunda kalmıyor. Yakında ise kredi kartı bilgisi saklama özelliğini devreye alacağız.

Bakiye sistemi haricinde çok sayıda küçük hatayı düzelttiğimiz ve çeşitli iyileştirmelere de imza attığımız adrazzi'yi sizlerin görüşleriyle beraber geliştirmeye/iyileştirmeye devam edeceğiz.

adrazzi-thumbnail

Adrazzi ile doğal reklamın avantajlarını yaşayın

Şu an için yalnızca Webrazzi ve sosyalmedya.co'ya doğal reklam verebildiğiniz adrazzi ile markanızı, girişiminizi ya da kampanyanızı karar vericilerin takip ettiği bu mecraların okuyucularıyla buluşturabilirsiniz. Bu noktada bir doğal reklam platformu olan adrazzi'nin en önemli özelliği; reklamlarınızın mecraların kendi içerik formatlarında ve kullanıcının hali hazırdaki okuma alışkanlıklarını bozmadan yayınlanması.

Webrazzi ve sosyalmedya.co ana sayfaları da dahil olmak üzere 5 farklı alanda kendine yer bulan adrazzi reklamlarının tam olarak nerelerde göründüğüne dilerseniz detaylıca bakabilirsiniz.

Adrazzi'yi kullanmak çok kolay

Kendi belirlediğiniz bütçeyle aynı anda birden çok mecra -şu an Webrazzi ve sosyalmedya.co- ve platformda -mobil ve tablet gibi- yer alabileceğiniz adrazzi'de reklam vermek de çok kolay. Yapmanız gereken kısa bir formun ardından platforma üye olmak ve reklamlarınız için belirlediğiniz içerikleri girip ödeme yapmak.

En fazla 1 gün içinde ekibimiz tarafından incelenen reklamlar kısa bir sürede yayına başlamış oluyor. Sonrasında da reklamlarınıza dair gösterim ve tıklama rakamlarıyla platform dağılımı gibi detayları panel üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Adrazzi kullanıcı panelinden bir görüntü
Adrazzi kullanıcı panelinden bir görüntü

Adrazzi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. Bizi ayrıca Twitter'da @adrazzi üzerinden takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.