Fitwell, Apple Watch uygulamasını duyurdu, İngilizce desteği çok yakında geliyor

Fitwell,  Apple Watch uygulamasını duyurdu, İngilizce desteği çok yakında geliyor

Fitwell uygulamasi Apple Watch

14 Nisan'da Webrazzi Mobil15 etkinliğimizde sahneye çıkan fitness ve spor uygulaması Fitwell, Amsterdam’da 10’uncusu düzenlenen The Next Web konferansında da boy gösterdi. Apple Watch uygulamasını geliştirdiğini ve İngilizce dil desteğini çok yakındayayına alacağını duyurdu.

The Next Web konferansına Türkiye'den katılmaya hak kazanan tek girişim olan FitWell'in kurucusu ve CEO’su Barış Özaydınlı, Amsterdam'da Apple Watch uygulaması geliştirdiklerini açıkladı. Detaylarını aldığımız Apple Watch uygulaması, kullanıcının yaptığı egzersizleri, yaktığı kalori miktarını, attığı adım sayısını, katedilen mesafeyi ve kalp atışı (BPM) bilgilerini takip ediyor ve kişisel programı ve hedeflerine göre anlamlandırıyor.

Diğer yandan Barış Özaydınlı, İngilizce dil desteğiyle dünyaya açılacağını Mobil15'te açıklamıştı. Bu özelliğin de 2-3 hafta içinde aktif olacağını ve küresel pazara adım atacaklarını öğrendik.

FitWell, ilerleyen günlerde Google Fit ve Google Wear desteği ile Android işletim sistemiyle çalışan bazı giyilebilir cihazlarla uyumlu olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.