Startup Weekend İstanbul, 8-10 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor

Startup Weekend İstanbul, 8-10 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor

İnternet girişimciliği için dünya çapında önemli etkinliklerden biri olan Startup Weekend 8-10 Mayıs tarihleri arasında Koç Üniversitesi İnkübasyon Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe katılım ücretsiz.

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul dışında İzmir, Eskişehir ve Ankara ayakları da düzenlenen etkinlik, 54 saat süren bir maratonla fikirden-şirkete uzanan bir serüvene uzanıyor. Sektörden farklı görev ve yetkinliklerdeki kişileri de bir araya getiren etkinlik, bu yapısıyla sektördeki kişilerin birbiriyle tanışması, takım olması ve beraber projeler geliştirmesine de olanak sağlıyor.

8 Mayıs'ta saat 18:30’da başlayacak olan etkinliğin ilk gününde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi fikirler belirlenecek ve takımlar oluşturulacak. Takımların oluşturulması ve duyurulmasından sonra ise girişimciler projeleri üzerinde çalışmaya başlayacaklar. 10 Mayıs pazar günü gerçekleştirilecek finalde ise girişimcilerin projelerini en azından prototip haline getirmeleri bekleniyor.

Bu yıl ise katılan kişilere üç gün boyunca mentörlük desteğini Koç Üniversitesi İnkübasyon Merkezi'nden Burak Yaman ve Stage-Co'dan Patrick Bosteels verecek. Etkinliğe ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.