Facebook Messenger'a görüntülü sohbet özelliği eklendi

Facebook Messenger'a görüntülü sohbet özelliği eklendi

Facebook Messenger uygulamasına görüntülü sohbet özelliği eklendiğini duyurdu. Şirketin resmi blogundan bugün yapılan açıklamaya göre, halihazırda sesli görüşme özelliğine sahip olan Facebook Messenger'ın 600 milyon kullanıcısı Messenger'ın iOS ve Android uygulamaları üzerinden ücretsiz olarak yüz yüze görüşebilecek. Görüntülü sohbet özelliği, Android ve iOS cihazları ya da 4G ve 2G gibi farklı bant genişlikleri arasında da kullanılabiliyor.

Facebook Messenger'ın mobilde görüntülü sohbet özelliğinin kullanımı oldukça kolay, yapmanız gereken tek şey, Messenger bağlantınızın sayfasındaki video ikonuna tıklamak. Özelliğin nasıl kullanılacağını görmek için yazının sonundaki videoyu izleyebilirsiniz.

Face Time, Skype ya da Google Hangouts gibi görüntülü sohbet uygulamalarına doğrudan rakip olan Messenger'ın yeni özelliği Asyalı rakiplerinin halihazırda sundukları bir özellik. Facebook kısa süre önce yine Asyalı rakiplerine benzer şekilde, Messenger'ı bir platform haline getirmiş ve uygulamayı işletmelere açtığını duyurmuştu.

Facebook Messenger'ın iOS ve Android'de görüntülü sohbet özelliği ilk etapta aralarında Belçika, Meksika, Nijerya, Portekiz, ABD ve Uruguay gibi ülkelerin olduğu 15 pazarda sunuluyor. Facebook, özelliğin önümüzdeki aylarda tüm dünyadaki kullanıcılara açılacağını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.