Güncellenen Dormi uygulaması, Android cihazınızı bebek monitorüne dönüştürüyor

Güncellenen Dormi uygulaması, Android cihazınızı bebek monitorüne dönüştürüyor

Bebeklere özel ürünler içinde çılgın bir kategori de bebek telsiz ve monitörleri. Gittigidiyor.com ya da ebebek.com gibi bir sitede yaptığınız aramada teknik özelliklerinden tasarımlarına fiyatları 80 TL-600 TL arasında değişen onlarca model bulmanız mümkün. Buna karşılık pazar yeniliğe çok açık zira Dormi, geçtiğimiz yıl Şubat ayında mobil uygulamasını yayınlayana kadar, yapılan geliştirmeler çoğunlukla cihazlarla sınırlı kalmıştı. Yayınladığı ilk uygulamayla eski Android cihazınızı bir bebek telsizine dönüştüren Dormi, yakın zamanda yaptığı güncellemeyle bebek monitörlerine de rakip oldu.

Dormi, mobil uygulamasına gelen güncellemeyle birlikte, bebeğinizin videosunu gerçek zamanlı olarak akıllı telefonunuza aktarmaya başladı. Android 2.3 Gingerbread sürümü yüklü cihazlardan bile bebeğinizi izlemenizi sağlayan Dormi, CPU ve güç kullanımını da en aza indirmeyi vaat ediyor.

Güncellemeyle birlikte Android'in material design prensiplerine uygun olarak yeniden tasarlanan Dormi aynı zamanda Chrome OS desteği de kazandı. Yani kullanıcılar istedikleri takdirde bebeklerinin videolarını Chromebook'larından da takip edebiliyorlar.

Çek Cumhuriyeti merkezli bir girişim olan Dormi'nin ücretsiz olarak indirilen uygulaması, piyasadaki rakiplerine göre oldukça ucuz bir seçenek sunuyor. Zira servisin ücreti aylık 1 (bir); yıllıksa 5 (beş) dolar. Bugün 120 bin aktif kullanıcısı olan Dormi, 250 bin kez indirilmiş. Dormi, ileride yüksek kalitede video izleme seçeneği gibi ek teklfileri uygulama içinden satışa sunarak ek gelir yaratmayı planlıyor.

İncelemek isterseniz Dormi Google Play Store bağlantısını takip edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.