Apple, Watch'un çalışma mantığını videolarla anlatıyor

Apple, Watch'un çalışma mantığını videolarla anlatıyor

Apple, resmi web sitesinde Watch için ayırdığı sayfayı güncelleyerek, buraya Watch'un nasıl kullanıldığını ve çeşitli uygulamaların nasıl çalıştığına dair prensiplerini anlattığı bir dizi video ekledi.

Apple'ın "Guided Tour" olarak nitelendirdiği bu rehber seri, henüz Apple Watch piyasaya çıkmadan özellikle Apple'ın kendine has uygulamalarının nasıl çalışacağına dair bir fikir veriyor. İlk videolarda Apple Watch ile mesajlaşma deneyimi, arayüzdeki kişiselleştirilebilirlik ve sadece Apple Watch sahiplerinin kullanabileceği bir iletişim kanalı olan Digital Touch'un (Digital Touch epey ilginç, arkadaşlarınızla kalp atış hızınızı dahi paylaşmak mümkün olacak) detaylarına da yer veriliyor.

Şu ana dek yayınlanan 4 videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Fakat belirtmemiz gerekiyor ki, Apple Watch bu tarz rehber videoları sevmişe benziyor ve web sitesinde devam videolarının geleceğini de duyurmuş. Apple Watch'un web sitesinde yer alan bilgilere göre Watch üzerinden telefonla arama, Siri, Apple Pay, Apple Maps, müzik ve spor aktivitelerinde Watch'un nasıl çalışacağına dair videoları da çok yakında yayınlayacak.

Guided Tour için yayınlanan ilk hoş geldiniz videosu:

Apple Watch ile mesajlaşmak:

Apple Watch'un kişiselleştirilebilir arayüzü:

Apple Watch sahiplerine özel bir iletişim kanalı olacak Digital Touch'ın detayları:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.