Yerli geliştiricilerden yeni nesil puzzle oyunu: Metaball

Yerli geliştiricilerden yeni nesil puzzle oyunu: Metaball

Yerli geliştiriciler tarafından ülkemizde geliştirilen Metaball: Episode One için bir yeni nesil arcade/puzzle oyunu diyebiliriz. Oyun şimdilik sadece Android platformunda yayında.

İki kategoride toplamda 42 bölümden oluşan oyunda, bölümleri geçmeniz için çıkmaz yollar ve çok çeşitli tuzaklar arasında her bölümde farklı bir yere saklanan elması bulmanız gerekiyor. Metaball'da bölümleri geçtikçe oyunun daha da zorlaşıyor.

Arda Can Kırkoç ve Mustafa Kasap tarafından geliştirlen oyunun arka planında Unity oyun motoru kullanılıyormuş. Oyunla ilgili geliştiricilerle konuştuğumuzda şimdilik gelir modeli olarak yalnızca Unity Ads kullandıklarını öğrendik. Oyunda herhangi bir 'oyun içi satın alma' modeli kurulmuş değil yani tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Metaball: Episode One aslında isminden de anlayabileceğiniz gibi bir serinin ilk oyunu. Görsel ve deneyim açısında daha 'gösterişli' bir oyunu hali hazırda geliştirmeye devam eden ikli, bu versiyonla hem oyun senaryosunu denemek istediklerini hem de mobil uygulama dünyasına uyum sağlama peşinde olduklarını söylüyor.

Ücretsiz olarak Google Play'deki yerini alan ve grafikleriyle dikkat çeken oyunu hemen şimdi deneyebilirsiniz. Metaball serisiyle ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.