Dört günde 60 konuşmacıyı ağırlayacak Gilt Akademi'15'e sayılı günler kaldı [İndirim Kodu]

Dört günde 60 konuşmacıyı ağırlayacak Gilt Akademi'15'e sayılı günler kaldı [İndirim Kodu]

Kadir Has Üniversitesi'nde 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Gilt Akademi'15'e sayılı günler kaldı. Toplamda 4 gün sürecek olan e-ticaret ve internet girişimciliği odağındaki etkinlik; 48 oturumda 60 konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

Uber, BlaBlaCar, Onedio, İnci Sözlük, Pilott, iyzico, BKM ve Kliksa gibi çok sayıda şirketin temsil edileceği Gilt Akademi'15'in programı da açıklanmış durumda.

Serkan Ünsal, Hasan Aslanoba, Cem Hürtürk, Şebnem AhiNevgül Bilsel Safkan ve Gülfem Toygar gibi sektörün tanınan isimlerini ağırlayacak olan etkinliğe daha önce Uber deneyimi yaşamamış olan katılımcılar, "GILTAKADEMI" kodu ile 2 seferle sınırlı olmak üzere ve 40 TL'ye kadar ücretsiz şekilde ulaşım sağlayabilecek. Bu arada etkinliğin kesinleşen tüm konuşmacılarına giltakademi.com'dan göz atabilirsiniz.

Okuyucularımız için yüzde 40 değerinde indirim kodu

Webrazzi okuyucuları, Gilt Akademi'15'ye yüzde 40 indirimli olarak kayıt olmak için "webgilt15" kodunu kullanabilirler. Bu indirimle birlikte normalde 4 gün için 50 TL olan etkinlik biletine 30 TL'ye sahip olmanız mümkün hale geliyor.

Son olarak; Gilt Akademi'15 ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'da @khasgilt hesabından takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.