Philips'in akıllı ampulu hue için Apple Watch uygulaması yolda

Philips'in akıllı ampulu hue için Apple Watch uygulaması yolda

Philips'in akıllı ampul markası hue bugüne dek iPhone ve iPad'ler üstünden mobil uygulama aracılığıyla kontrol edilebiliyordu. Philips, ürünün resmi Twitter hesabı üstünden bir haber paylaşarak, hue için Apple Watch uygulaması hazırladığını doğrulamış oldu.

Apple Watch için geliştirilecek Philips hue uygulamasının önemli bir özelliği, belki de akıllı evler için düşünülmüş olan ilk Apple Watch uygulaması olması olacak. Akıllı ev teknolojilerinin önemli bir alanı olan ev ışıklandırması konusunda rekabette iyi bir noktada olan Philips'in hue ampullerinin bundan böyle akıllı saatten kontrol edilebiliyor olması, ev içerisinde diğer cihazlara ve tabii ki diğer akıllı ev uygulamalarına da ilham vermesini bekliyoruz.

Philips hue'nun Apple Watch uygulamasıyla birlikte ampullerin rengini ve ışık gücünü ayarlayabilmek mümkün olacak. Kısacası kolunuzdan saat ayarlar gibi, evin ışıklandırma sistemine dokunuşlar yapmanız mümkün olacak. 24 Nisan'da satışa sunulacak olan Apple Watch'un çıkışıyla birlikte Philips hue uygulaması piyasada olacak mı bilmiyoruz fakat Philips'in uygulama üstünde çalışıyor olması uygulamanın çok da fazla gecikmeyeceğini gösteriyor.

Akıllı evlerin kontrolünü sağlayan akıllı ev donanımlarının yönetilebilmesi adına Apple Watch uygulamarının sayısını artacağını tahmin etmek o kadar da zor değil. Bundan sonrası için belki de Nest gibi ürünlerin Apple Watch uygulamalarını sizlere tanıtıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.