Wediacorp.com: YouTube ünlüleri için yeni bir video pazarlama ajansı

Wediacorp.com: YouTube ünlüleri için yeni bir video pazarlama ajansı

wediacorp youtube pazarlamaYouTube üzerinde profesyonel pazarlama hizmetleri sunan ajanslardan WediaCorp.com, Türkiye'de profesyonel video yayını yapan kanalların lisans haklarını korumak ve onlara daha fazla gelir kazandırmak istiyor.

Google, yayıncılarla gelir ortaklığına başladığından bu yana milyon dolarlar kazanan YouTube ünlüleri çıkmaya başladı ve YouTube içinde pazarlama ve optimizasyon hizmetleri veren ajansların kurulduğuna şahit olduk. WediaCorp da Türkiye'deki sayılı YouTube odaklı ajanlardan biri olarak yayıncı sayısını hızla artırıyor.

Funda Şen'in kurucusu olduğu WediaCorp, YouTube'daki kanal sahiplerine daha fazla gelir vaadettiği gibi lisanslama ve içerik koruma gibi hizmetleri de sunuyor. Funda Şen, YouTube'da kanal profesyonel bir kanal açmak isteyenlere için de Aciksinif.com üzerinden sunduğu 'İleri seviye YouTube eğitimi'yle ulaşmak istiyor.

Aldığımız bilgiye göre WediaCorp, şu ana kadar TMC, MEDYAPIM ve SESAM önemli organizasyonların ve ünlülerin de dahil olduğu 180 kanalı bünyesine katmış. WediaCorp'un ağına katılmak isteyen kanal sahiplerinin YouTube Partner Formu'nu doldurması gerekiyor.

Uzayla yarışır şekilde her saniye genişlemeye devam eden YouTube ekonomisinden kimin daha fazla pay alacağını takip etmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.