Tasit.com Türkiye genelinde araç kiralama hizmeti vermeye başladı

Tasit.com Türkiye genelinde araç kiralama hizmeti vermeye başladı

Online seri ilan servisiyle 2014 yılında toplam 920 bin araç ilanı yayınlayan Tasit.com, yeni bir alana açıldı. Bugüne kadar sıfır ya da ikinci el satılık araçlara odaklanan Tasit.com, Türkiye genelinde araç kiralama hizmeti vermeye başladı.

Tasit.com'un geçtiğimiz Şubat ayından itibaren başlatılan araç kiralama servisi, aslında yaklaşık iki hafta önce başlayan  TV reklam kampanyasıyla da düşük tonda anons ediliyor. El yordamıyla verilen araç ilanlarını eğlenceli bir mizansene dönüştüren Tasit.com reklamlarında Tasit.com mottosu "Al, sat ve kirala" şeklinde olmasıyla dikkat çekiyor.

Tasit.com ana sayfasındaki kirala seçeneğinden erişilebilen kiralık araç servisinin, online araç kiralamaya aşina olanlar için kullanımı oldukça kolay. Türkiye genelinde, 81 ilde yüzlerce araç kiralama firmasıyla iş birliğine gittiğini söyleyen Tasit.com'un kiralık araç sayfasında hemen her il için yaptığınız aramalara ilişkin, belirttiğiniz tarihlerde kiralayabileceğiniz araç gösteriliyor. Seçtiğiniz araca adrese teslim edilme, ek sürücü, bebek koltuğu gibi ekstraları belirli fiyatlar karşılığında ekleyebiliyorsunuz. Gitmeyi planladığınız ile varış saatinizi ve dilerseniz uçuş numaranızı ekleyebiliyorsunuz.

tasit.com araç kirala ekran

Araç kiralama şirketleri ve kullanıcılar arasında aracı görevini üstlenen Tasit.com araç kiralama hizmetini baştan uca üstleniyor. Yani kullanıcının araç kiralama şirketiyle doğrudan iletişime geçmesine gerek kalmıyor.

Halihazırda çok sayıda online servisin olduğu araç kiralama alanında Türkiye genelinde geniş bir erişimi olan Tasit.com'un hizmeti, ilk etapta bağlı müşterilerini çekebilir. Şirketin reklam kampanyasıyla desteklenen marka bilinirliği de bu serviste öne çıkmasını sağlayabilir.

tasit.com ekran

Yurt dışından Türkiye'ye gelecek olan kullanıcıları da hedefleyen servisin önce iOS olmak üzere, yakın zamanda Tasit.com mobil uygulamalarına da entegre edilmesi planlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.