Tapu.com önemli yatırımcıları ile internet üzerinden ev satmaya hazırlanıyor

Tapu.com önemli yatırımcıları ile internet üzerinden ev satmaya hazırlanıyor

tapu.com gayrimenkul Emre Ersahin Hasan Aslanoba Earlybird VCTürkiye'de gayrimenkul yatırımları hızla büyürken bu sektöre dijital bir renk katmak isteyen Tapu.com, EarlyBird Venture Capital ve Hasan Aslanoba yatırımlarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Aldığımız ilk bilgilere göre Tapu.com gayrimenkul sektöründe gerçek piyasa değerini açık artırma yoluyla oluşturmak isteyen bir girişim. Yani, alıcılarla satıcıları aynı platformda buluşturarak yeni bir pazar oluşturmak istiyor.

İş modeli hakkında henüz detaylı bilgi sahibi olmadığımız Tapu.com'un önümüzdeki dönemlerde yüzünü göstereceğini ve detaylı bilgilerin paylaşılmaya başlanacağını tahmin ediyoruz.

Tecrübeli kadro, önemli yatırımcılar...

Geçmişte sahibinden.com'un Pazarlama ve Emlak Kanalından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Emre Erşahin liderliğinde kurulan Tapu.com'un kurucu kadrosunda Ali Sözkesen, Kemal Ayaşlıoğlu, Serkan Çamurcuoğlu ve Bartu Baran yer alıyor. Earlybird öncülüğündeki tohum yatırımcılar arasında ise Hasan Aslanoba'nın yanı sıra Can Yücaoğlu, Seha İşmen Özgür ve Banu Küçükel yer alıyor.

Emre Erşahin'in özellikle sahibinden.com'daki tecrübesi bu projenin arka planını ve yatırımcıların katılımını anlamlı kılıyor. Yine de elimizde fazla bir bilgi olmadığı için girişimin açılışını beklemekte fayda var.

Henüz duyumlarımıza dayanarak paylaştığımız bu yeni oluşumun detaylarını yeni bilgiler geldikçe aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.